SæbeRiget arbejder for..........

Passionen for økologi og omtanke for krop og miljø er vores grundværdier i SæbeRiget.

Vi fremstiller håndlavede plejeprodukter med lokale og økologiske råvarer, og vi har i vores rejse med SæbeRiget valgt at støtte seks ud af de 17 Verdensmål:

·       Verdensmål 3:          Sundhed og trivsel

·       Verdensmål 5:          Ligestilling mellem kønnene

·       Verdensmål 6:          Rent vand og sanitet

·       Verdensmål 11:        Bæredygtige byer og lokalsamfund

·       Verdensmål 12:        Ansvarligt forbrug og produktion

·       Verdensmål 15:        Livet på land

Vi har udvalgt de seks mål, da de ligger fint i tråd med det, vi arbejder for hver dag i SæbeRiget.

Herunder kan du læse mere om pejlemærkerne i vores mikrosæberi med base i den vestjyske natur.

Økologi

Vi udvikler lækre naturlige produkter uden skadelige tilsætningsstoffer. Uønsket kemi kan være skadelig for kroppen og miljøet, og i SæbeRiget arbejder vi for, at du kan tilbyde dig selv og dine kære rene velværeprodukter.

Vi arbejder hele tiden på at øge indholdet af økologiske ingredienser i SæbeRigets produkter. Vi bruger økologiske olier, og flere af vores produkter er 100 procent økologiske. Det er vores varmrørte , økologiske kropsolier og økologiske bodyscrubs og fodbadesalte.

 

Vi har fravalgt forskellige øko certificeringer da de i bedste fald kun opererer med en økologiprocent på 30% indenfor kropspleje og kosmetik. Vi arbejder hele tiden på at nå de 100%  og da  mange af vores produkter allerede er indeholder 90% af økologiske råvarer, synes vi at det er vildledende at betale mange penge for disse certificeringer, både for kunden og for os.

Lokale råvarer

Vi skal ikke langt, når vi indsamler de naturlige ingredienser til SæbeRigets produkter. Vi slår blot dørene op og bevæger os ud i den vilde vestjyske natur. Her finder vi blandt andet hybenroser i plantagerne langs kysten.

SæbeRigets egen vilde have har vi plantet til med lavendler og morgenfruer. 

Bæredygtighed

Når vi finder ingredienser i vores lokale natur, sparer vi transporten, og dermed udledning af CO2-gasser, fra andre dele af Danmark og verden.

Samtidigt arbejder vi hele tiden på at øge mængden af økologiske ingredienser i vores produkter. Den økologiske produktion sparer naturen og miljøet for unødvendig kemi og er med til at sikre mere vild natur.

Vi har også bæredygtighed med, når vi vælger emballage, så det er så miljøvenligt som muligt. derfor er vores kasser til sæbe og shampoo lavet i FSC certificeret karton af en dansk firma.